Rekisteriseloste

1. Rekisteriseloste ja osoitelähde 
Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Osoitelähde on www.halpalaina.fi -sivusto. Tarkempia tietoja osoiterekisteristä saat lähettämällä kyselyn osoitteeseen: info@halpalaina.fi

2. Rekisterinpitäjän  yhteystiedot 
Groovage Oy / Halpalaina.fi
Tiistiläntörmä 1 B 10
Espoo
Sähköposti: info@halpalaina.fi

3. Rekisteriasioita hoitava henkilö 
Tom Norrgrann

4. Rekisterin nimi 
Halpalaina.fi asiakasrekisteri

5. Rekisterin käyttötarkoitus 
Sähköiseen viestintään ja suoramarkkinointiin sekä sähköpostirekisterin kerääminen. Käyttäjä liittyy suostumuksellaan vastaanottajaksi liittymislomakkeen avulla ja hänellä on milloin tahansa mahdollisuus pyytää nähdä, päivittää ja irtisanoutua uutiskirjeen vastaanottamisesta.

6. Rekisterin tietosisältö Rekisterin tiedot sisältävät: 
Sähköpostiosoite, nimi, sukupuoli, syntymäaika, postinumero, puhelinnumero, ip-osoite sekä markkinointilupa

7. Säännönmukaiset tietolähteet 
Käyttäjä itse on tallentanut tiedot rekisteriin omalla suostumuksellaan ja antanut suostumuksen suoramarkkinointiin. Rekisterinpitäjän yhteistyökumppanilta Oy Salus Group Ab:lta vastaanotetaan asiakkaan suostumuksella tieto siitä, onko asiakkaan lainahakemus hyväksytty, sekä tieto asiakkaan hakemuksen laadusta.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset 
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet 
Vain rekisteriä ylläpitävillä henkilöillä on pääsy kaikkeen rekisteriin tallennettuun tietoon ja se edellyttää henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan antamista. Käyttäjä ei voi muuttaa tai nähdä muiden käyttäjien salaisia tietoja. Palveluntarjoaja pyrkii omalta osaltaan pitämään palvelun tekniikan tietoturvallisena.

10. Rekisteröidyn oikeudet 
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Tarkastuspyynnön voi tehdä maksutta kerran vuodessa. Tarkastuspyyntöihin vastataan viimeistään kolmen kuukauden kuluttua pyynnön esittämisestä.

Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tai ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjän asiakaspalveluun (info@halpalaina.fi)